РЕКЛАМИРАЙ С GOOGLE ADWORDS

РЕКЛАМИРАЙ С GOOGLE ADWORDS

ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО Е GOOGLE, ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ И ТИ!

Най-популярният и използван канал за реклама, който има измерими резултати!

РЕКЛАМИРАЙ В GOOGLE ADWORDS

Ако искаш бизнеса ти да се развива с бързи темпове, трябва да инвестираш парите си в реклама. CloudCart ти предлага да използваш сигурния и ефективен канал Google AdWords, защото той е незаменима част от маркетинг микса, а често и основен канал за достигане на най-добри резултати.

Ние ще ти съдействаме във всеки етап на развитие на Вашата реклама и ще инвестираме правилно парите, които си ни доверил.

GOOGLE ADWORDS SEARCH

Ежедневно използвате търсачката на Google, твоите потенциални клиенти също биха те потърсили първо там, за това нашият съвет е да им позволиш да те открият. Рекламите ти ще се показват на предни позиции при търсене на конкретна ключова дума, но ти ще заплащаш само за тези клиенти, които кликнат на твоята реклама.

GOOGLE ADWORDS DISPLAY

Всеки потребител има любими уеб сайтове и портали, които посещата ежедневно, Google AdWords Display ще ти позволи да таргетираш точно тези големи и познати сайтове на твоите бъдещи клиенти. Рекламирайки чрез текстове, банери и дори видео реклами, продуктите ти ще достигат до погледа на всеки потребител.

GOOGLE REMARKETING

Направило ли ти е впечетление как става така, че излизайки от определен онлайн магазин и влизайки в друг уеб сайт или портал, те преследва реклама на магазина. Това се нарича Google AdWords Remarketing, която ти позовлява да напомняш на потребителите, напуснали магазина ти, да се върнат и да закупят предлаганата от теб стока!

GMAIL SPONSORED PROMOTIONS

Всеки един потребител, който използва Gmail, може да бъде твоя следващ клиент. Ние можем да ти предложим да изпратиш спонсорирана реклама до всички ползватели на Gmail и да заплатиш, само когато потребител реши да отвори твоя имейл.

GOOGLE ADWORDS DISPLAY

Ако искаш да рекламираш в най-популярния музикален канал и разполагаш с видео рекламно послание, то YouTube е мястото за неговото популяризиране. Ще заплащаш, само когато потребител изгледа над 30 секунди от клипа, а кликовете към сайта ти ще бъдат напълно безплатни.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

РЕКЛАМИРАЙ С GOOGLE ADWORDS

РЕКЛАМИРАЙ С GOOGLE ADWORDS

ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО Е GOOGLE, ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ И ТИ! Най-популярният и използван канал за реклама, който има измерими резултати! РЕКЛАМИРАЙ В GOOGLE ADWORDS Ако искаш бизнеса ти да се развива с бър ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО Е GOOGLE, ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ И ТИ! Най-популярният и използван канал за реклама, който има измерими резултати! РЕКЛАМИРАЙ В GOOGLE ADWORDS Ако искаш бизнеса ти да се развива с бър 2017-03-23T12:45:55+00:00 РЕКЛАМИРАЙ С GOOGLE ADWORDS

<h3>ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО Е GOOGLE, ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ И ТИ!</h3> <p>Най-популярният и използван канал за реклама, който има измерими резултати!</p> <h3>РЕКЛАМИРАЙ В GOOGLE ADWORDS</h3> <p>Ако искаш бизнеса ти да се развива с бързи темпове, трябва да инвестираш парите си в реклама. CloudCart ти предлага да използваш сигурния и ефективен канал Google AdWords, защото той е незаменима част от маркетинг микса, а често и основен канал за достигане на най-добри резултати.</p> <p>Ние ще ти съдействаме във всеки етап на развитие на Вашата реклама и ще инвестираме правилно парите, които си ни доверил.</p> <h3>GOOGLE ADWORDS SEARCH</h3> <p>Ежедневно използвате търсачката на Google, твоите потенциални клиенти също биха те потърсили първо там, за това нашият съвет е да им позволиш да те открият. Рекламите ти ще се показват на предни позиции при търсене на конкретна ключова дума, но ти ще заплащаш само за тези клиенти, които кликнат на твоята реклама.</p> <h3>GOOGLE ADWORDS DISPLAY</h3> <p>Всеки потребител има любими уеб сайтове и портали, които посещата ежедневно, Google AdWords Display ще ти позволи да таргетираш точно тези големи и познати сайтове на твоите бъдещи клиенти. Рекламирайки чрез текстове, банери и дори видео реклами, продуктите ти ще достигат до погледа на всеки потребител.</p> <h3>GOOGLE REMARKETING</h3> <p>Направило ли ти е впечетление как става така, че излизайки от определен онлайн магазин и влизайки в друг уеб сайт или портал, те преследва реклама на магазина. Това се нарича Google AdWords Remarketing, която ти позовлява да напомняш на потребителите, напуснали магазина ти, да се върнат и да закупят предлаганата от теб стока!</p> <h3>GMAIL SPONSORED PROMOTIONS</h3> <p>Всеки един потребител, който използва Gmail, може да бъде твоя следващ клиент. Ние можем да ти предложим да изпратиш спонсорирана реклама до всички ползватели на Gmail и да заплатиш, само когато потребител реши да отвори твоя имейл.</p> <h3>GOOGLE ADWORDS DISPLAY</h3> <p>Ако искаш да рекламираш в най-популярния музикален канал и разполагаш с видео рекламно послание, то YouTube е мястото за неговото популяризиране. Ще заплащаш, само когато потребител изгледа над 30 секунди от клипа, а кликовете към сайта ти ще бъдат напълно безплатни.</p>

Сравнение на продукти